Hoe werkt SupreMatie

                                           in de praktijk?

H

U heeft een droomhuis gevonden, of een geweldige locatie waarop u uw huis laat bouwen. Binnen wilt u zich ook graag herkennen in de door u geambieerde topkwaliteit materialen en het hoogstaand afwerkingsniveau. Natuurlijk begrijpt u dat alle waar naar zijn geld is. SupreMatie – keukens, badkamers, vloeren en haarden, is dan uw juiste partner.

Onze adviseurs beginnen met het inventariseren van uw wensen. Materialen, indeling, uitstraling en de voorliefde voor wereldberoemde ontwerpers als Phillipe Starck en Allessi is voor ons bekend terrein. Fronten van glas, massief hout, leisteen, of hoogwaardige lakken. Specifieke wensen in inbouwapparatuur? Wij vullen ze in. Maatwerk en ambachtelijk vakwerk is waarmee wij u inspireren.

Na het tot stand komen van het concept, begint voor SupreMatie het verwezenlijken. Daarin letten wij op alle details. Want details zorgen voor perfectie, maar perfectie is geen detail!

Graag maken wij met u een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal of oriëntatie bij u thuis. Klik hier voor het maken van een afspraak.